Update 2 corona: buitentrainingen

Beste Sportvriendinnen en vrienden, ouders en verzorgers
 
Nu de regering besloten heeft dat er door de jongeren weer buiten gesport mag worden, zijn wij als vereniging ook aan het kijken naar deze mogelijkheden. Op dit moment zijn de gesprekken volop gaande met de gemeente en andere verenigingen hierover. 
Bij goedkeuring van de gemeente mogen wij buiten sporten bij Gitek. Omdat deze buiten ruimte niet zo groot is als een sporthal houden wij de groepen graag zo klein mogelijk.

Vooralsnog gaat de voorkeur uit naar de zaterdag ochtend en middag. Maar om tot een goede groepsindeling te komen willen wij van jullie weten wie dan kan en wilt komen trainen. Dit kunnen de leden laten weten via de e-mail. 

Vooralsnog gaan we van het beste uit maar daarvan houden we u op de hoogte. Wij volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF

Bericht van het RIVM:
Vanaf 29 april mogen jongeren tot en met 18 jaar weer samen trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiΓ«ne maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Jongeren mogen onder begeleiding trainen bij een buitensportaccommodatie. Sporthallen, squashbanen en andere indoor sportaccommodaties blijven gesloten. Ook de kleedkamers en kantines bij buitensport accommodaties blijven dicht.

Jongeren in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij zich moeten tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden. Voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet. 

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de situatie en wensen jullie heel veel gezondheid toe, let goed op je zelf en je familie en hopelijk zien we elkaar weer snel in goede gezondheid.
 
Namens het bestuur van R.K.G.V. Albatros