Aanschaf Pegasus, dank aan sponsoren!

Sinds enkele weken is eindelijk de Pegasus in gebruik genomen. De Pegasus is een toestel dat wordt gebruikt bij het onderdeel sprong in het toestel-turnen. Daarnaast wordt het toestel ook gebruikt bij het minitrampoline springen.
De trampoline groep heeft wedstrijden binnen het groepsspringen op het onderdeel trampoline-Pegasus.
Voor de vereniging is dit een kostbare aanschaf en we zijn dan ook heel blij dat de Rabobank Centraal Zuid Limburg via het Coöperatiefonds heeft bijgesprongen om groot deel van dit toestel te bekostigen. Ook danken wij Transpo-Nuth B.V. die een mooie donatie heeft gedaan om dit project te financieren. Tenslotte danken wij alle toeschouwers van de clubkampioenschappen 2018 die een bijdrage hebben gedaan in de collectebus om de Pegasus te realiseren.

DANK AAN:
Rabobank
Transpo Nuth

Eén reactie