Lidmaatschap

  • Aanmelden
  • Afmelden
  • Vakantie
Altijd al eens willen turnen maar geen idee of je het wel leuk vindt. Meld je dan snel aan voor een proefles! Bij ons kun je namelijk gratis mee komen doen en als het bevalt maken we de aanmelding definitief.

Wij vinden het altijd heel erg jammer als er leden gaan stoppen. Maar dit kan helaas altijd gebeuren. Stuur een mail naar onze ledenadministratie @ albatros-nuth.nl en de afmelding wordt dan zo snel mogelijk verwerkt.

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zullen geen lessen plaats vinden.

Contributie

Leeftijd Kosten p/m
2 - 6 Jaar
€ 12,00
7 - 9 Jaar
€ 13,75
10 - 12 Jaar
€ 15,50
13 - 15 Jaar
€ 17,25
16 - 18 Jaar
€ 19,00
19 - 21 Jaar
€ 20,75
22 - 39 Jaar
€ 22,50
40+ Jaar
€ 14,00

Onze contributie is zo opgesteld dat alle leden op alle aangegeven lesuren kunnen trainen.

Voor de senioren is er op de maandag ochtend 1,15 uur een activiteit.

Voor leden die alleen mini-trampoline willen springen is de contributie vastgesteld op € 15 ongeacht de leeftijd.

één keer per kwartaal wordt ook de KNGU bondscontributie geïnd. Deze kosten worden jaarlijks opnieuw door de bond geindexeerd. Voor leden van 0 t/m 15 jaar is dat € 5,65 en voor 16 jaar en ouder is dat € 6,95 per kwartaal.

Bij inschrijving van een nieuw lid zal er € 10,00 administratiekosten in rekening worden gebracht.

Inschrijven voor een proefles, lidmaatschap of als vrijwilliger kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Als u zichzelf of uw kind aanmeld, gaat u akkoord met onderstaande punten:

  • Het lid zal zoveel mogelijk medewerking verlenen aan het beoefenen van gymnastiek en turnsport in de breedste zin en andere activiteiten die door en voor de vereniging georganiseerd worden. 
  • Wij willen u erop attent maken dat wij beeldmateriaal maken ter promotie van onze vereniging. Deze worden geplaatst op onze website en sociale media. Indien u hier niet mee akkoord gaat, dient u er zelf zorg voor te dragen dat u en/of uw kind niet op deze foto’s komt. Voor beeldmateriaal of teksten gemaakt door externe partijen of media kunnen wij niet aansprakelijk voor worden gesteld. 
  • Wij werken met gediplomeerde leiding, maar deelname aan de lessen en activiteiten geschiedt geheel op eigen risico. Het lid zal overeenkomstig de statuten, huishoudelijk reglement, beleid en regels van Gymnastiekvereniging Albatros handelen en zich daaraan onderwerpen en gaat na aanmelding hier onvoorwaardelijk mee akkoord.