Buitentrainingen vanaf 23 mei

A.s. zaterdag 23-05 is het dan zo ver en gaan we buiten aan de slag.  De training zal plaats vinden op het hockey veld (H.C.N.) in Nuth en niet bij Gitek zoals eerder gecommuniceerd. 

Het adres hiervoor is Sportpark Kollenberg 1, 6361 KA Nuth.

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat wij door het nieuwe bestuur van HCN zo gastvrij ontvangen worden. I.v.m. alle corona maatregelen vanuit het NOC*NSF mogen de kinderen tot op de parkeerplaats gebracht en gehaald worden. Daarna gaan zij alleen naar het veld toe. (Onder begeleiding van onze leiding op geruime afstand) Het is helaas niet toegestaan dat ouders mee gaan het veld op om te kijken. Gewenst is dat de kinderen al in sportkleding aankomen omdat er geen gelegenheid is tot omkleden op locatie. Denk hierbij aan gemakkelijke sportkleding met een lange en/of korte broek en eventueel een vestje. Dit aangezien wij buiten zijn en het weer niet onder controle hebben. Gym en sportschoenen zijn toegestaan op het veld, schoenen met noppen aan de onderkant zijn uitgesloten. Ook is het aan te raden om zelf een bidon en handdoek mee te nemen. Wij mogen namelijk niet het gebouw in om te drinken tijdens de warmere dagen.

De eerste groep zal starten zijn van 9:00 uur tot 10:00 uur. De tweede groep is van 10:15 tot 11:15 uur. Om drukte te voorkomen kom liever niet eerder dan 5 min voor aanvang! Het kwartier ertussen geeft ons als leiding de mogelijkheid alle attributen schoon te maken en te ontsmetten voordat de nieuwe groep begint. De eerste groep is alles t/m 8 jaar en R1. De tweede groep is vanaf Instap (9 jaar en ouder)

Alle regels welke wij naleven vanuit het RIVM en NOC*NSF zijn in onze laatste nieuwsbrief kenbaar gemaakt. Deze en de regels welke opgesteld zijn door HCN zullen wij dan ook met zā€™n allen aan moeten houden.

Hieronder nog enkele aandachtspunten:

  • – Maximaal 5 min voor aanvang aanwezig zijn, niet eerder;
  • – Kinderen in sportkleding afzetten op de parkeerplaats, na afloop daar ook weer ophalen;
  • – Ouders mogen niet het terrein op;
  • – Bij het betreden van het terrein dienen de handen gedesinfecteerd te worden;
  • – Toilet is in uiterste nood beschikbaar, ga thuis voordat je komt sporten;
  • – Aanwijzingen en looproutes dienen gerespecteerd te worden;
  • – We laten geen rommel achter en ruimen alles netjes op, we zijn immers te gast!