SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Albatros-Nuth, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Albatros-Nuth ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieĆ«n boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar de vereniging. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen. 

Klik hieronder op het logo om naar onze pagina te gaan, of installeer de plugin voor Chrome of Firefox en krijg automatisch de vraag of je ons wilt sponsoren