Vrijwilligersavond 2020

Ook dit jaar was de vrijwilligersavond weer een geweldig geslaagde avond met mensen die het gehele jaar voor R.K.G.V. Albatros op een of andere wijze klaar staan. Het was gezellig en onder het genot van een drankje en een overheerlijk hapje kon er over allerlei onderwerpen gezellig worden gebabbeld.

Nadat het evenement was gestart waren er ook enkele officiële minuten waarin de voorzitter alle vrijwilligers, aanwezig of niet, bedankte voor hun steun aan onze club. Zonder deze steun namelijk geen R.K.G.V. Albatros. Zoals gezegd een geslaagde avond met zo’n 220 aanwezigen, waarvoor ik namens het bestuur de Evenementencommissie, de DJ, de mensen achter de bar, onze kantinebeheerder en alle overigen die hun steentje aan dit evenement hebben bijgedragen hartelijk dank wil zeggen.