Update corona maatregelen

Beste sportvriendinnen en vrienden, ouders en verzorgers

Het zijn moeilijke tijden waar we elkaar niet mogen ontmoeten. Het coronavirus legt de wereld grotendeels plat. Natuurlijk is dit vervelend, maar voor uw en onze veiligheid is het goed om ons aan de richtlijnen te houden.

Helaas ontkomen we er niet aan om ook onze clubactiviteiten te stoppen.
Het jubileum jaar 2020 zal ons dan ook nog heel lang bijblijven, alleen niet op een manier zoals we gehoopt hadden. We hebben onze activiteiten verschoven naar 28 juni maar ook die datum komt langzaam op losse schroeven te staan.

Vooralsnog gaan we van het beste uit maar daarvan houden we u op de hoogte. Wij volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF.
Bericht van het NOC*NSF:

– Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten.

Deze maatregelen houden in dat sportclubs geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten kunnen organiseren. Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. Ons advies is dan ook om t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaats te laten vinden, ook niet in kleine groepen.

– Samenkomsten waar een vergunning voor verplicht is, zijn tot 1 juni verboden. Het sluiten van sportclubs en sportvoorzieningen geldt tot en met 6 april. Uiterlijk 6 april wordt er besloten over het al dan niet verlengen van de maatregel om sportclubs te sluiten.

Wat betreft de contributie; het bestuur heeft besloten om de contributie voor de maand april niet te incasseren en de maand mei zal worden bekeken hoe het zich verder zal ontwikkelen. We incasseren weer in de maand dat we ook weer mogen starten. Mocht dit in de vakantie vallen zullen wij in die maand beginnen met incasseren. Aangezien de contributie berekend is op 12 maanden en de vakantie gewoon door wordt geïncasseerd.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de situatie en wensen jullie heel veel gezondheid toe, let goed op je zelf en je familie en hopelijk zien we elkaar weer snel in goede gezondheid.

Namens het bestuur van R.K.G.V. Albatros